Acumularea de toxine – Prevenția problemelor legate de căldură și detoxifierea

acumularea de toxine

De ce este nevoie sa urmăm cure de detoxifiere vara

Vara este anotimpul ideal pentru o cură de detoxifiere, având în vedere că temperaturile ridicate nu ne permit să mâncăm alimente grele sau prea grase. Probabil că ai observat deja că în zilele cu caniculă nu poți mânca prea mult, iar organismul tău se resimte ori de câte ori îi dai prea multă carne, grăsimi, în general, mâncare nesănătoasă. Când vine canicula, ne putem confrunta cu două mari probleme: deshidratarea și acumularea de toxine. Întotdeauna medicii ne recomandă să bem destulă apă, mai ales când este caniculă pentru a evita deshidratarea, dar și să adoptăm un stil de viață sănătos, fără prea multe grăsimi sau alimente procesate. Apa este cea care asigură buna funcționare a organismului, care duce nutrienții la celule și curăță organismul de toxine, iar deshidratarea nu face altceva decât să faciliteze acumularea de toxine și să determine retenția de apă. Tot în lipsa unei hidratări corespunzătoare și a unei acumulări de toxine excesive, se crează un mediu perfect pentru dezvoltarea bacteriilor, motiv pentru care vara te poți confrunta mai des cu infecții urinare, infecții la rinichi, formarea de pietre la rinichi, inflamații și durere.

O altă problemă care derivă dintr-un stil de viață nesănătos și canicula de afară este insomnia. Cu siguranță ai experimentat nopți în care nu puteai dormi pentru că îți era mult prea cald. Ar fi bine să menționăm faptul că nu doar canicula îți provoacă insomnii, ci și toxinele acumulate care împiedică buna funcționare a organismului tău. Tocmai de aceea, în anotimpul canicular se recomandă să renunțăm la alimentele grele, să mâncăm cât mai multe fructe și legume, să bem cât mai multă apă și periodic, să urmăm cure de detoxifiere.

Ce este detoxifierea și cum putem evita acumularea de toxine

Detoxifierea este de fapt o funcție normală pe care organismul nostru o îndeplinește în fiecare zi prin eliminarea toxinelor cu ajutorul ficatului, a rinichilor, dar și a pielii, prin transpirație. Uneori însă, acumularea de toxine în organismul nostru este mult prea mare iar el nu mai poate face față. Poți recunoaște acumularea de toxine în organism după stările de oboseală și apatie, durerile de cap aparent fără motiv, problemele digestive, apariția acneei, a insomniilor sau a mirosului corporal puternic. În aceste momente trebuie să ne susținem organismul și să îl ajutăm cu suplimente naturale pentru eliminarea cât mai rapidă a acestor toxine. Dacă vrem să avem rezultate cât mai bune, ar trebui, pe lângă suplimentele alimentare, să mâncăm cât mai multe fructe și legume, să ne hidratăm și să renunțăm la vicii (alcool, tutun, etc.).

Un supliment alimentar care îți susține cu succes organismul în procesul de detoxifiere este Detoxase, un supliment natural care are ca ingredient principal extractul de wasabi. Pe lângă wasabi, planta renumită pentru proprietățile sale detoxifiante, Detoxase mai conține și lespedeza, senna (proprietăți laxative) și rutin (proprietăți antioxidante și antiinflamatoare). Toate aceste plante acționează ca un scut împotriva toxinelor, eliminându-le cu succes într-un timp foarte scurt.

Dacă vrei să fii pregătită pentru zilele caniculare și să elimini toate toxinele acumulate, o cură cu Detoxase este exact ce îți trebuie. Conținutul unui plic de dizolvă în 500 de ml de apă, iar amestecul se consumă pe parcursul unei zile întregi. Cura de detoxifiere cu Detoxase presupune consumarea acestui amestec timp de 5 zile consecutiv, cu o pauză de 2 zile, apoi inca 5 zile consecutiv. Scapă de toxine și bucură-te de vară!

DISTRIBUIȚI