Dr. LUIZA PIRVU
Medic specialist Nutritie, Boli Metabolice si Diabet zaharat

“Ideea de colaborare cu medicul este mai greu acceptată de către pacient, care se aşteaptă de cele mai multe ori să primească un set de reguli rigide, cu un meniu monoton, repetitiv, contra unei sume substanţiale de bani. Ei bine, lucrurile nu sunt chiar aşa, întrucât el poate fi parte activă a dietei sale, contribuind la deciderea strategiilor de slăbire, ajutând medicul să înţelegă care sunt greşelile cele mai frecvente pe care le face şi primind ulterior noţiuni despre ce ar însemna un stil de viaţă sănătos, dar adaptat lui, vieţii, programului, posibilităţilor, afecţiunilor şi nu în ultimul rând, preferinţelor lui”, declară Luiza
Pîrvu, consultant în nutriţie.

Cred că din comoditate sau din lipsă de informaţie oamenii apelează la o dietă sau altă, fără a-şi cunoaşte propriul corp, fără a şti dacă acea dietă e potrivită sau nu pentru ei. E mult mai uşor să găseşti pe Internet o dietă şi să o aplici decât să faci o vizită la nutriţionist, unde mai trebuie să şi plăteşti consultaţia. Însă efectele adoptării unor diete nepotrivite nu intarzaie să apară, mai devreme sau mai târziu”, avertizează Alexandra Iliuţă, trainer şi consultant de sănătate.

Dietetică poate fi privită şi ca o afacere, fiind destul de profitabilă, dar din punctul meu de vedere, satisfacţia de a ajuta un pacient să scadă în greutate, de a-i modifica stilul de viaţă şi de a-l face să se poată privi din nou în oglindă cu admiraţie, ar trebui să primeze pentru un medic“, spune Luiza Pîrvu, consultant în nutriţie”

Sursa:
http://romanialibera.ro/societate/utile/nutritionistul–medic-sau-afacerist–de-ce-nu-apeleaza-romanii-la-nutritionist-314795

INTREBARI & RASPUNSURI

Dr. Luiza Pirvu: Aflate la graniţa dintre suplimente alimentare şi alimente naturale, aceste alimente combină pentru tine toate beneficiile celor două categorii. Provenite din ingrediente naturale, deci cu o valoare biológică ridicată şi standardizate printr-un proces certificat medical, aliméntele funcţionale reprezintă o opţiune sănătoasă şi echilibrată de a-ti îmbogăţi programul alimentar cu nutrientii de care are nevoie organismul tau.

Dr. Luiza Pirvu: Este un program complet care are ca efect purificarea organismului prin eliminarea toxinelor și aportul de nutrienți, fiind compus din patru alimente funcționale care se consumă pe parcursul a trei saptămâni, după cum urmează.

Programul SUPER BODY RESET 3 • 10 • 3 • 3  durează DOAR 3 săptămâni și constă în includerea în dieta zilnică a câte un aliment funcțional, astfel:

  • SUPER ANANAS®, primul aliment funcțional dedicat în întregime reducerii retenției de apă din țesuturi3 zile
  • DETOXASE®, primul aliment funcțional dedicat detoxifierii și revitalizării organismului – 10 zile
  • SUPER ORANGE®, primul aliment funcțional dedicat în întregime susținerii sistemului imunitar al organismului – 3 zile
  • SUPER FRULLATO®, primul aliment funcțional dedicat în întregime asigurării aportului de vitamine, minerale, antioxidanți si prebiotice – 3 zile.


Sunt de acord cu termenii si conditiile