11 alimente care ne întăresc sistemul imunitar

Sistemul imunitar
Super Orange

Sistemul imunitar prezinta un interes crescut pentru tine?

Alimentația deficitară, poluarea, medicamentele, stresul, somnul insuficient, consumul de băuturi energizante și alcoolice în exces, țigările, toate acestea slabesc sistemul imunitar al organismului, lucru care reduce simțitor capacitatea acestuia de apărare împotriva virusurilor, parazițiilor, bacteriilor sau oricăror altor ,,instruși’’. Un sistem imunitar slăbit poate declanșa afecțiuni grave, chiar și de la o banală răceală. Tocmai din acest motiv, este bine să ne preocupăm de menținerea acestuia într-o bună stare de funcționare, inainte de sezonul rece, precum si in sezonul rece, imunitatea organismului trebuie stimulată.

Ce este sistemul imunitar? Un ansamblu de interacțiuni complexe care implică diverse tipuri de organe și structuri, cum ar fi vasele limfatice, globulele albe, măduva spinării, etc. Toate cele menționate mai sus conlucrează pentru a proteja organismul împotriva bolilor, infecțiilor și alte afectiuni.

9 simptome care arată că avem imunitatea scăzută!

9 dintre cele mai frecvente simptome care indică un dezechilibru la nivel imunitar, sau o carenta de Vitamina C:

  • Insomniile
  • Oboseala
  • Răcelile dese
  • Diareea cronică
  • Infecțiile urinare
  • Inflamarea glandelor limfatice
  • Infecțiile pielii
  • Erupțiile herpetice
  • Candidozele bucale

Pentru a face față sezonului rece aveți la dispoziție 11 alimente care consumate regulat vă vor întări sistemul imunitar:

Sistemul imunitar va deveni mai puternic consumand: Ciuperci

Au un conținut ridicat de vitamina B, antioxidanți și selenium, aspecte care le transformă în aliatul perfect împotriva răcelilor, afecțiunilor anti-tumorale și antibacteriene.

Sistemul imunitar va deveni mai puternic consumand: Afine

Conținutul bogat de antioxidanți le face ideale în lupta cu răceala, gripa și cu alte stări inflamatorii. Totodată, afinele sunt un real ajutor pentru  organism în perioadele de covalescență,

Sistemul imunitar va deveni mai puternic consumand: Fructele de acai

Nu degeaba sunt supranumite ,,fructul-minune’’. Conțin potasiu, calciu, fibre, complexul de vitamine B1, B2, B3, Omega 9, omega 6, omega 3, vitaminele E și C și totodată au un conținut bogat de antocianine. Frucele de acai au fără îndoială proprietăți terapeutice excepționale, ajută la întărirea sistemului imunitar, luptă împotriva procesului de îmbătrânire și previn afecțiunile cardiace.

Sistemul imunitar va deveni mai puternic consumand: Pepenele

Acesta conține o puternică enzimă antioxidantă numită glutation sau ,,proteina vieții’’, care are rolul de a stimula sistemul imunitar. Mai mult decât atât, datorită numeroaselor sale proprietăți terapeutice, pepenele a devenit favoritul tuturor celor care doresc să elimine din organism fumul de țigară, metalele grele, coloranții din anumite alimente și celelalte substanțe toxice. Totodată este un bun antioxidant, potejează corpul de radiațiile ultraviolete și este ideal în detoxifiere.

Sistemul imunitar va deveni mai puternic consumand: Varza

Unul dintre cele mai ieftine și ușor de găsit alimente, este și ea utilizată frecvent în întărirea sistemului imunitar al organismului, asta datorită proprietăților sale nutriționale excepționale. Este bogată în fibre, vitamina C, E, A, antioxidanți și alte elemente menite să asigure sănătatea celulelor.

Sistemul imunitar va deveni mai puternic consumand: Usturoi

Datorită conținutului bogat de antioxidanți, dar și proprietăților sale antiseptice și curative, usturoiul se înscrie cu succes pe lista celor mai recomandate alimente în tratarea răcelilor. Acesta conține vitaminele C, B și E, fosfor, potasiu, fier, calciu, mangan, sulf, sodiu, dar și fitoncide, responsabile cu distrugerea anumitor agenți patogeni, precum cei care declanșează holera, febra ori difteria. Așadar, usturoiul poate fi utilizat atât aromatizarea anumitor mâncăruri, cât și în mineralizarea organismului.

Sistemul imunitar va deveni mai puternic consumand: Iaurt

Reface flora intestinală și totodată stimulează sistemul imunitar. De asemenea, favorizează scăderea nivelului de colesterol, previne constipația, întărește imunitatea, constrolează glicemia și previne sindromul de colon iritabil. Consumați în fiecare dimineață câte un pahar cu iaurt pentru un organism sănătos!

Sistemul imunitar va deveni mai puternic consumand: Cartofii dulci!

Atât morcovii cât și cartofii dulci conțin carbohidrați, potasiu, fier, vitaminele A, B6 și C, mangneziu,  dar și betacaroten ( previne astmul, cancerul, reumatismul și bolile de inimă. Totodată substanțele din cartofii dulci duc la întârzierea procesului de îmbătrânire și la mărirea imunității.

Sistemul imunitar va deveni mai puternic consumand: Broccoli

Broccoli, legumă cu efecte deosebite anticancerigene și antioxidante, asta datorită vitaminei B2, A, C,fierului, acidului folic, calciului, seleniumului și potasiului. Este cunoscută și folosită încă din timpul Imperiului Roman.

Sistemul imunitar va deveni mai puternic consumand: mai mult… Ceai

Ceaiul negru și cel verde conțin flavonoide și polifenoli (antioxidanți care distrug radicalii liberi ce atacă celulele). În jur de 20 de miliarde de cesti de ceai se consumă zilnic în întreaga lume.

Sistemul imunitar va deveni mai puternic consumand: Super orange

Un supliment alimentar care păstrează în întregime gustul, savoarea și nutrienții fructului din care provine. Mai mult decât atât, este: super eficient. Susține sistemul imunitar prin conținutul de 1000 mg Vitamina C obținută din 12 portocale. Este, de asemnea, super complex – îmbogățit cu TR3chinacea® (extras din 3 soiuri de echinaceea: Angustifolia, Pallida și Purpurea) și zinc. Fără adaos de zahăr, fără gluten, fără Organisme Modificate Genetic, fără alergeni și super practic – plicuri ușor de folosit.

,,Vitamina C este una dintre substanţele nutritive cele mai sigure, mai folosite şi mai studiate de medici şi cercetători. Odată cu răspândirea agresivă a agriculturii intensive, cercetătorii au concluzionat că pe lângă o alimentaţie bogată în fructe şi legume este nevoie de suplimentarea aportului de vitamina C cu doze de 500-1000 de mg pe zi în funcţie de cantitatea de fructe şi legume consúmate. Cercetătorii au evidenţiat faptul că e important să optăm pentru vitamina C extrasă din fructe şi legume. Aceasta este net superioara celei de sinteză. Folosită iniţial ca întăritor pentru tratarea răcelilor, Vitamina C este din ce în ce mai folosită în îmbunătăţirea circulaţiei sangvine, a reducerii riscului de cancer, în menţinerea sănătăţii cardiovasculare şi a reducerii riscului de ateroscleroză.’’

Vitamina C se regăsește acum într-o cantitate de 1000 mg în compoziția alimentului fucțional SUPER ORANGE. Așadar aveți un motiv în plus să îl achiziționați. Vă întrebați de ce ne sunt aceste alimente funcționale necesare?

,,Interesul consumatorilor în relația dintre alimentație și sănătate a crescut substanțial în Europa. Există o recunoaștere mult mai mare astăzi că oamenii pot ei înșiși și familiile lor să contribuie la reducerea riscului de boli și de boală și de a menține starea lor de sănătate și de bunăstare printr-un stil de viață sănătos, inclusiv dieta. Exista un suport continuu pentru rolul important al produselor alimentare, cum ar fi fructele, legumele și cerealele integrale, în prevenirea bolilor. Cele mai recente cercetări privind antioxidanții dietetici și combinații de substanțe protectoare din plante, au oferit un impuls pentru dezvoltarea pieței produselor alimentare funcționale în Europa.

Există deja o gamă largă de produse alimentare disponibile pentru consumatorii de astăzi, dar acum impulsul este acela de a identifica acele alimente funcționale care au potențialul de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea, de a reduce riscul de boli cronice și de a întârzia debutul unor boli majore, cum ar fi bolile cardiovasculare (CVD), cancerul și osteoporoza. Combinate cu un stil de viață sănătos, alimentele funcționale pot aduce o contribuție pozitivă la sănătatea consumatorului de astăzi.’’, a adăugat aceasta.

Dacă doriți să încercați ,,SUPER ORANGE’’, îl găsiți în orice farmacie Sensiblu, la prețuri absolut excepționale, în aceasta perioada.

DISTRIBUIȚI