Afla cat de usor te poti pregati pentru sezonul rece!

Sezonul rece cu Super Orange
Super Orange

Din cauza frigului, sistemul nostru imunitar are întotdeauna de suferit, tocmai din acest motiv, indicat este să ne pregătim corpul pentru sezonul rece cu ceva timp înainte, asta dacă nu ne dorim o imunitate scăzută. Pe lista plantelor care ne întăresc sistemul imunitar se regăsesc și cătina și echinaceea.

Ambele au rolul de a lupta împotriva virusurilor și bacteriilor, iar cea din urmă se găsește rapid în orice farmacie, sub forma unor tablete. Originară din America, echinaceea favorizează producerea fagocitozei, un proces datorită căruia corpurile străine din organism sunt distruse de către celulele sănătoase. Cătina se regăsește și ea în farmacii sub formă de sirop, dar și în piețele agroalimentare (planta în sine din care se poate face ceai). Este eficientă în tratarea gripei, dar și în întărirea sistemului imunitar. De asemenea, fructele și legumele ajută și ele la protejarea organismului.

Cum sa ne pregatim pentru sezonul rece?

Cu toate acestea, există și oameni care nu sunt deloc buni prieteni cu fructele și legumele, dar nici cu ceaiul, siropul ori pastilele. Pentru ei, Evital Functional Food  are cea mai bună soluție: ,,Super Orange’’! Vorbim despre primul aliment functional dedicat în întregime susținerii sistemului imunitar. Acesta conține 1000 mg de vitamina C, echinacee,zinc și o mulțime de alte ingrediente menite să sporească imunitatea organismului dumneavoastră.

Mai mult decât atât, ,,super orange’’ se regăsește sub forma unor pliculețe care pot fi ușor dizolvate în apă. Totodată sunt și ușor de depozitat, prin urmare le puteți lua cu dumneavoastră peste tot.

,,Mi-am achiziționat o cutie de Super Orange la începutul acestei luni și pot spune că sunt tare încântată. După fiecare masa dizolv conținutul unui plic în 200 ml de apă și îl consum. Gustul de portocală este atât de intens încât ai putea să bagi mâna în foc că cee ace bei este un suc natural, nu degeaba i se spune super orange. Pe lângă gustul absolut delicios, acest supliment ajută într-adevăr la întărirea sistemului imunitar. Mă simt mult mai bine decât înainte, am mai multă energie și nu mă mai simt atât de obosită. Mă bucur tare mult că l-am descoperit, eram plictisită până peste cap de toate pastilele și ceaiurile din farmacii. Super orange este cu adevărat super. Și vă mai vând un pont: în perioada lunii octombrie, în orice farmacie Sensiblu, aveti Super Orange la reducere cu 30%. 

Nu uitați că imunitatea este practic armura corpului nostru. În fiecare zi, în fiecare minut, organismul nostru este expus unui număr semnificativ de bacterii și microbi și asta fără ca măcar să ne dăm seama. Tocmai din acest motiv, este important să îl protejăm.

 

Citeste si: CUM SĂ ÎȚI HRĂNEȘTI CU ADEVĂRAT ORGANISMUL

DISTRIBUIȚI