Produsele Evital Functional Food pot fi cumparate din farmaciile Sensiblu.

Sensiblu este cea mai mare rețea de farmacii din România, fiind prezentă în toate orașele de peste 50.000 de locuitori și lider de piață în retailul de produse farmaceutice. Compania a fost înființată în 1997 și a introdus în România conceptul de farmacie deschisă dedicată sănătății și frumuseții. De curand, Sensiblu este prima farmacie din Romania de unde poate fi cumparat un aliment functional.

Sursa Wikipedia

Cele 4 produse Evital Functional Food se pot cumpara din Farmaciile Sensiblu

Super Frullato®
Primul aliment funcțional dedicat în întregime asigurării aportului de vitamine, minerale și antioxidanți super frullato® este un supliment alimentar, care păstrează în întregime nutrienții, gustul și savoarea celor 10 categorii de fructe, din care provine.

Super Orange®
Primul aliment funcțional(aflate la granița între alimente și suplimente alimentare) dedicat în întregime susținerii sistemului imunitar al organismului. Super Orange® este un supliment alimentar care păstrează în întregime gustul, savoarea și nutrienții fructului din care provine.

Detoxase®
Detoxifiere – cea mai rapida metoda de detoxifiere si revitalizare a organismului. Detoxase® este primul aliment functional recomandat in intregime pentru detoxifierea organismului si revitalizarea acestuia.

Super Ananas®
Retentia de apa poate fi combătută ușor! Primul aliment funcțional dedicat în întregime reducerii retenției de apă din țesuturi.

Aceste produse pot fi gasit in farmaciile Sensiblu si pe siteul bioportal.ro

DISTRIBUIȚI