LANSARE EVITAL FUNCTIONAL FOOD

lansare evital food - Apa cu lamaie
lansare evital food

Sunt convins ca multi oameni ar vrea sa aiba o viata sanatoasa, insa putini se ingrijesc de asta. Exista felurite solutii pentru a te detoxifia si a iti intari imunitatea. Unele din ele sunt atat de simple incat nu ti-ar lua mai mult de cateva minute pentru a le pune in practica. Bei apa cu lamaie zilnic? Probabil ca nu..

Desi uneori e greu sa iti asiguri necesarul de vitamine zilnic si poate iti este greu sa bei apa cu lamaie in fiecare zi, afla ca nu doar apa cu lamaie iti poate asigura necesarul de vitamina C. Alimentele functionale sunt cel mai nou proiect al A&D Pharma si unul dintre cele mai promitatoare. Daca esti o persoana preocupata se starea de sanatate a propriului organism, probabil iti va fi usor sa treci de la apa cu lamaie la alimente functionale.

 Marti, 07 iunie, a avut loc evenimentul de lansare a unuia dintre cele mai ambițioase proiecte din portofoliul companiei A&D Pharma, EVITAL Functional Food.

Într-o atmosferă revigorantă, la o limonadă cu ananas și ghimbir, invitații presei alături de Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opriș, Anca Serea și alte nume cunoscute în peisajul monden au stat de vorbă cu Cori Grămescu, ambasadorul EVITAL Functional Food și Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialiștii EVITAL, SUPER BODY RESET 3•10•3•3.

Evenimentul de lansare, animat cu momente interactive

Alimente funcționale parte din program au prins viață în improvizația muzicală a pianistului Iulia Neculache iar invitații au putut degusta SUPER ANANAS, DETOXASE, SUPER ORANGE și SUPER FRULLATO la barul special amenajat.

Cori Grămescu a povestit despre implicarea ei în acest proiect, despre ce înseamnă un aliment funcțional și despre importanța acestui program în viața noastră de zi cu zi. În urma unei vieți urbane agitate, cu tot ce inseamnă acest lucru: hrana din agricultura industrializată, procesarea alimentelor, traiul într-un mediu poluant și stresant este nevoie de un aport real de vitamine, minerale, antioxidanți, care de cele mai multe ori nu se mai regăsesc în alimentația noastră.  „Alimentele funcționale din programul SUPER BODY RESET 3-10-3-3 au un gust plăcut, sunt ușor de folosit, nu au adaos de zahăr și nu conțin gluten, fără restricții alimentare, recomandate chiar și celor cu diabet zaharata mai adăugat Cori.

„EVITAL Functional Food este un proiect nou și ambițios, care se înscrie în preocuparea noastră continuă de a dezvolta produse inovantoare venind în întâmpinarea nevoilor persoanelor care își doresc o viață sănătoasă pentru o lungă perioadă de timp”, a spus Valentin Toncean imediat dupa lansare.

SUPER BODY RESET

SUPER BODY RESET 3•10•3•3 are ca efect purificarea organismului prin eliminarea toxinelor și aportul de nutrienți, fiind compus din patru alimente funcționale care se consumă pe parcursul a trei saptămâni, dupa cum urmeaza:

  • SUPER ANANAS®, Primul aliment funcțional dedicat în intregime reducerii retenției de apă din țesuturi, 3 zile
  • DETOXASE®, Primul aliment funcțional dedicat detoxifierii și revitalizarii organismului, 10 zile
  • SUPER ORANGE®, Primul aliment funcțional dedicat în intregime susținerii sistemului imunitar al organismului, 3 zile
  • SUPER FRULLATO®, Primul aliment funcțional dedicat în întregime asigurării aportului de vitamine, minerale, antioxidanți și prebiotice, 3 zile.

Începând cu luna iunie, produsele vor fi disponibile în farmaciile Sensiblu selectate și online, pe evitalfunctionalfood.ro, www.bioportal.ro

Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe

evitalfunctionalfood.ro și pe Facebook/EVITAL Functional Food

Cori Grămescu este coach de lifestyle și nutriție, designer de programe de antrenament și creator al metodei Ultimate Pilates. Conduce propriul business din anul 2007, sala LadyFIT Gym – the first gym for delicate women, dedicată în exclusivitate femeilor. În prezent, ea își încheie MBA-ul la Maastricht School of Management.

În activitatea ei, Cori a antrenat peste 12.000 de femei de toate vârstele și a coordonat antrenamentele personale pentru mai multe persoane publice din România. S-a pregătit sub îndrumarea unor nume mari din fitness-ul mondial: Viveca Jensen, Shellie Blanks și Billy Blanks, Rebecca Bartherl, Barbara Morini, Michael King și Malcon Muirhead

A&D Pharma este cel mai mare și mai dinamic grup farmaceutic din Romania care oferă servicii regionale de marketing & vânzari în domeniul farmaceutic în Europa Centrala și de Est. Fondat în 1994, Grupul A&D Pharma operează trei linii de business.

Linia de buniness de Marketing&Sales oferă servicii de valoare adăugată producătorilor internaționali de medicamente, în zona Europei Centrale și de Est. Divizia este în proces de dezvoltare regională în urma extinderii birourilor în Bulgaria, Polonia, Slovacia și Ungaria și atingând astfel o piață de 90 milioane de locuitori. Divizia de Marketing&Sales funcționează ca un „one stop shop” pentru parteneri strategici, producători de medicamente care doresc să înregistreze și să comercializeze produse farmaceutice și dispozitive medicale în regiune.

A&D Pharma contribuie la ameliorarea nivelului sectorului sanitar în țările unde activează, promovând produse și servicii de calitate atât la nivelul pacienților, cât și în farmacii și spitale.

Citeste si: Purificarea organismului cu alimentele functionale Evital Functional Food

DISTRIBUIȚI