Bolile de sezon? Este uimitor cat de simplu poti preveni bolile de sezon

Bolile de sezon
Bolile de sezon

Bolile de sezon sunt printre cele mai nesuferite: raceli, guturaiuri, dureri de cap si alte neplaceri. Sunt nesuferite pentru ca ne fac sa ne simtim lipsiti de energie, ne taie si orice fel de spor si nu mai zic de starile rele si nesuferite prin care trebuie sa trecem ca sa scapam de raceli.

Bolile de sezon, pe cat de nesuferite, pe atat de usor de prevenit sunt.

Exista multe studii care ne arata ca pentru a scapa de racelile de iarna trebuie sa aerisim bine incaperile in care stam, sa incercam sa petrecem timp in aer curat cand nu este prea frig afara si sa consumam multe fructe si legume bogate in vitamina C. Cum iarna e sezonul citricelor, desigur ca e usor sa ne intarim sistemul imunitar prin alimentatie.

Bolile de sezon raspund foarte bine si la substante care intaresc sistemul imunitar, cum sunt zincul si echinaceea, dar este nevoie de asigurarea intregului complex de vitamine si minerale pentru un organism puternic.

Pentru a asigura toate aceste categorii de nutrienti in cantitatile necesare ar trebui sa mancam zilnic 12 portocale, dar si 10 tipuri diferite de fructe: rodii, fructe de padure, ananas, banana, caise, piersici, kiwi, poate si mere, pere sau gutui, papaya ori cirese.

Ca sa prevenim bolile de sezon exista, din fericire, abordari mai simple si mai eficiente, care se bazeaza pe alimentele functionale de la Evital.

Alimentele functionale sunt extrase concentrate din alimente obisnuite, care au rolul de a ne imbunatati sanatatea.

E important sa ne alimentam organismul cu mancare bazata pe alimente naturale, integrale, dar trebuie sa suplimentam prin alimente functionale in asa fel incat sa ne imbunatatim starea de sanatate in mod natural.

Pentru un sistem imunitar puternic ne putem baza cu incredere pe Super Orange Imunitate, pentru ca este un extract concentrat din portocale, care asigura 1000 mg de vitamina C naturala.

Pe langa beneficiile pentru imunitate ale vitaminei C naturale, Super Orange este un tonic puternic al sistemului imunitar prin aportul de zinc si prin faptul ca mai contine si 3 tipuri de echinacea, despre care se stie ca inatreste sistemul imunitar si ne apara de bolile de sezon.

Pentru a ne pazi insa de bolile de sezon este nevoie si de alte vitamine si minerale, iar aici intervine rolul benefic al Super Frullatto, singurul aliment functional creat pentru aportul optim de vitamine si antioxidanti.

Intrucat este extras din 10 tipuri de fructe, Super Frullato Vitamine si Antioxidanti completeaza necesarul de vitamine si antioxidanti al corpului nostru si ne ajuta sa ne intarim sistemul imunitar, capatand astfel rezistenta impotriva bolilor de sezon.

 

Citeste si: Afla cat de usor te poti pregati pentru sezonul rece!

DISTRIBUIȚI