PUȚIN AJUTOR SPRE O VIAȚĂ MAI SĂNĂTOASĂ

alimentele funcționale si consumul de apa
Viata sanatoasa

Importanta alimentelor funcționale

Am început acum mai bine de 10 ani să caut un drum spre echilibru, sănătate și stare de bine. Să găsesc, atât pentru mine. cât și pentru cei cu care lucrez o cale de a avea o viață sănătoasă și echilibrată, în contextul unui program de muncă solicitant și a unei vieți sociale încărcate. A fost și echilibrată, în contextul unui program de muncă solicitant și a unei vieți sociale încărcate. A fost și este un drum al căutărilor și descoperirilor continue, pentru că de la o perioadă la alta, provocările se schimbă. În cazul meu, am trecut de la un program foarte solicitant fizic la unul în care activitatea mea este cu precădere în zona de management, cu toate schimbările de ritm: sunt mai statică decât înainte, petrec mai multe ore la birou, sunt mai stresată și fac mai puțină mișcare. Și alimentația se adaptează vremurilor în care trăim. Cel puțin în orașele mari, avem din ce în ce mai puțin acces la alimente produse ecologice. Agricultura practicată intensiv și procesarea alimentelor ne privează organismul de nutrienții esențiali pentru buna funcționare a metabolismului nostru. Sa nu uitam si de consumul de apa, care are un rol vital in mentinerea starii de sanatate a organismului.

Am căutat mereu șoluții realiste, sănătoase și comode pentru a-mi îmbogați alegerile alimentare cu nutrienți. Am nevoie de opțiuni provenite din surse biologice, de calitate, despre care să fiu sigură că îmi ajută metabolismul și îmi eliberează corpul de substanțele nesănătoase care în mod inevitabil se produc în cantități mai mari atunci când trăim în orașe aglomerate și poluate, într-un ritm solicitant și adesea stresant. Așa am ajuns să descopăr o serie de produse care mă ajută în fiecare zi. Alimentele funcționale sunt opțiunea mea când vine vorba de alegeri sănătoase. La granița dintre suplimente nutritive și alimente naturale, alimentele funcționale combină pentru mine toate beneficiile celor două categorii. Provenite din ingrediente naturale, deci cu o valoare biologică ridicată și standartizate printr-un proces certificat medical, pentru mine alimentele funcționale au reprezentat o opțiune sănătoasă și echilibrată de a-mi îmbogați cu nutrienți programul alimentar.

Evital Functional Foods, prin programul Super Body Reset, înseamnă pentru mine integrarea regulilor de alimentație sănătoasă ceu cele privind detoxifierea organismului, într-un program unitar și echilibrat. Este practic un program alimentar bazat pe produse naturale, integrale, fără restricții calorice majore, care integrează un plan de eliminare a toxinelor acumulate în organism și un aport crescut de enzime, vitamine și antioxidanți pentru reducerea stresului oxidativ și a radicalilor liberi, reducerea retenției de apă, optimizarea digestiei și cresțerea rezistenței organismului la stresul ambiental.

Am ales să reprezint gama Evital Functional Foods pentru că mă regăsesc în nevoia de a-mi întări organismul și de a urma un program blând și eficient de detoxifiere. Produsele din acestă gamă sunt bazate pe fructe și legume și au o biodisponibilitate ridicată, standardizată și verificată într-un proces de fabricație strict controlat. Sunt disponibile în farmaciile SensiBLU selectate și programul de detoxifiere este integrat într-un plan alimentar echilibrat, normocaloric, ușor de urmat ca stil de viață. Produsele sunt de fapt alimente funcționale, practic extracte concentrate din fructe și legume, care îmi hrănesc organismul și sunt foarte ușor de integrat în mediul meu zilnic. Îmi place gustul lor și forma de prezentare și mă simt foarte bine de când le folosesc. Am scăpat de senzația de mâini și picioare umflate, mă simt mai energică și mai tonică și mă bucur de un confort digestiv crescut.

SUPER BODY RESET 3•10•3•3 este un program unic prin care alimentele funcționale EVITAL ajută la purificarea organismului prin eliminarea toxinelor și aportul de nutrienți.

  • SUPER ANANAS® reduce retenția de apă din țesuturi.
  • DETOXASE® detoxifică și revitalizează organismul.
  • SUPER ORANGE® ajuta la cresterea si intarirea sistemul imunitar.
  • SUPER FRULLATO® asigură aportul de vitamine, minerale, antioxidanți și prebiotice.

Cred în continuare că soluția pentru a avea o viață sănătoasă constă în găsirea unui echilibru care să ne permită să facem alegeri sănătoase pe termen lung. Militez pentru obținerea și menținerea unei stări tonice, de bine, care să ne motiveze să facem schimbări sănătoase în viața noastră. Mă bucur că am descoperit o soluție care mă ajută să am și un aport certificat de nutrienți, care mă ajută să mențin o dietă cu caracter antiinflamator, detoxifiant și purificator pentru corpul meu. Fac această investiție în mine nu doar pe termen scurt, ci pentru că am înțeles pe propria-mi piele cât de important este să am un sti de viață echilibrat și sănătos, în condițiile unei vieți solicitante și aglomerate.

Citeste si: RUTIN, UN „ALIAT DIN FRUCTE

Consumul de apa, beneficii:

Poate ati auzit vorbindu-se despre cat de important este consumul de apa. Toata lumea vorbeste despre asta, insa cei mai multi nu inteleg de ce apa are un rol atat de important. Organismul uman contine in proportie de peste 90% apa. In aceste conditii, pastrarea unei echilibru de hidratare este vital. Noi am sustinut intotdeauna consumul de apa si o vom face in continuare. Desigur, apa se regaseste in orice lichid, chiar si in alimente. Este bine ca apa pe care o consumam sa fie bogata in vitamine, de aceea consideram ca alimentele functionale sunt un pas inainte in calea solutiilor pentru o viata mai sanatoasa. Iar daca avem probleme cu consumul de apa (nu putem sa bem apa in forma sa de baza), aceste alimente ne usureaza viata, au un gust placut si sunt un rasfat pentru simturile noastre.

DISTRIBUIȚI