Afla si tu care este cea mai rapida si delicioasa cura de detoxifiere

Detoxifierea organismului
Detoxifiere

Fiecare om în parte tânjește după o viață lungă și sănătoasă, una lipsită de griji, dar mai ales de boli. Își dorește, dar aproape că nu face nimic pentru a-și atinge țelul. O alimentatie nesanatoasa poata fi dezastruasa pe termen lung, de aceea este bine sa stim ca detoxifierea organismului este necesara in special atunci cand incepem sa resimtim efectele unui regim de viata defectuos. Sănătatea organismului nostru depinde într-o mare proporție de modul în care ne hrănim, odihnim, de stările pe care le experimentăm (vorbim aici despre stres, nervi, agitație, fericire, bucurie, etc) și de cât de multă mișcare facem. Într-o proporție ceva mai mică, sănătatea organismului uman depinde totdodată și de factorii înconjurători, de sistemul de sănătate și chiar de genele ce ne-au fost transmise.
Altfel spus, starea organismului nostru, fie ea bună sau rea, este suma deciziilor mici, cei drept, pe care le luăm zilnic și care au impact asupra noastră, fie pe termen scurt ori lung. O dietă sănătoasă, una care să asigure corpului nostru doza de vitamine, minerale și antioxidanți de care are nevoie zilnic, nu trebuie să fie o provocare pentru nimeni. La fel ca și în cazul altor lucruri, la început poate părea dificil, însă pe măsură ce experimentăm mai mult, totul devine mai ușor.

Purificarea sau detoxifierea organismului, la indemana oricui

Dacă până acum nu ați dus tocmai un stil de viață sănătos, însă vreți să o faceți, trebuie să știți că este recomandat ca înainte să vă detoxifiați organismul, cu alte cuvinte să scăpați de toate toxinele acumulate de-a lungul timpului.
Cum puteți face acest lucru? Ei bine, uitați de toate sucurile din fructe și legume pe care vă chinuiți să le faceți acasă, Evital Functional food vine în sprijinul dumneavoastră cu programul Super Body Reset. Acesta are ca scop purificarea organismului prin eliminarea toxinelor și aportul de nutrienți, fiind compus din 4 alimente funcționale, care se se consumă pe parcursul a trei săptămâni, după cum urmează

1. Super Ananas– primul aliment funcțional dedicat în întregime reducerii retenției de apă din țesuturi- 3 zile
2. Detoxase-primul-aliment funcțional care ajuta la detoxifierea organismului și revitalizarea organismului -10 zile
3. Super Orange -primul aliment funcțional dedicat în întregime susținerii sistemului imunitar al organismului – 3zile
4. Super Frullato – primul aliment funcțional dedicat în întregime asigurării aportului de vitamine, minerale, antioxidanți și probiotice – 3 zile
Toate cele 4 alimente funcționale din programul Super Body Reset nu au adaos de zahăr și nu conțin gluten.
,,Super Body Reset este programul care mi-a schimbat în totalitate viața. M-am simțit atât de bine cat am urmat detoxifierea, încât aproape că nu am simțit că țin o cură. La final acul cântarului mi-a indicat chiar și cu 2 kg mai puțin. Sunt fericită că după terminarea programului am reușit să mențin rezultatele evitând excesele alimentare.’’, spune Ilinca Oancea, în vârstă de 27 de ani, din București.
Dacă și dumneavoastră doriți să îl încercați, îl găsiți în orice farmacie Sensiblu sau pe site-ul Bioportal .

 

Citeste si: Remarcă-te atât prin outfit cât și prin tonusul excepțional oferit de EVITAL!