3 semne ca organismul tau are urgenta nevoie de detoxifiere

toxinele din organism

Cum puteti sti daca aveti sau nu nevoie de o cura de detoxifiere? Corpul va va spune. Multe dintre semnale sunt simptome generale, care pot indica o multitudine de alte afectiuni, dar ceea ce trebuie luat in calcul, in acest caz, este frecventa cu care aceste simptome se manifesta. Iata care sunt principalele 3 semne ale faptului ca aveti nevoie cat mai repede sa eliminati toxinele din organism:

  1. Energie scazuta, oboseala

Odata cu hiper-popularizarea bauturilor energizante si a cafelei in social media si presa online, e lesne sa credeti ca aceasta ar putea fi o stare generala. Incercarea de a compensa lipsa de energie cu stimulente precum cofeina si taurina, de fapt, agraveaza situatia pe termen lung. Dupa momentul de impuls de energie pe care il simtiti dup ace ati consumat aceste bauturi, curba o ia considerabil in joss i va veti simti, de cele mai multe ori, mai obositi ca la inceput. Aceste bauturi, nu numai ca impovareaza ficatul, dar va arunca intr-o spirala vicioasa a pierderii constante de energie si a nevoii de compensare.

Daca va treziti de dimineata simtimdu-va foarte lenti si va ia foarte mult timp pe parcursul zilei ca sa va reveniti, este cazul sa luati in calcul faptul ca, fie aveti nevoie de cateva zile libere ca sa va detasati de problemele zilnice si stress, fie sunteti in serioasa nevoie de detoxifiere a organismului.

Cum va ajuta cura de detoxifiere in acest caz: prin detoxifiere, veti elimina toxinele care va impiedica sa va simtiti energici si nu veti mai simti nevoia de stimulente energizante care sa afecteze ficatul.

  1. Apar frecvent simptome de constipatie

Constipatia cronica e semn ca nu functioneaza ceva in sistemul digestiv. Daca ati incercat metode naturale de a scapa de constipatie marind aportul de fibre in alimebtatie, iar acestea nu au dat rezultate, corpul dumneavoastra ar putea sa va spuna ca are nevoie de o detoxifiere. Frecventa cu care faceti indigestie, este, de asemenea un semnal comun si adesea in stransa legatura cu constipatia. Daca, de-a lungul anilor, ati acumulat toxine si bacterii nocive in intestine si colon, costipatia ar putea fi un symptom al unei problem mai severe. Incercati sa introduceti in alimentatia zilnica fructe si legume crude si renuntati la prajeli si alte optiuni nesanatoase. Corpul dumneavoastra are nevoie de o pauza de refacere.

  1. Dificultati in concentrare si memorare

Daca aveti episoade frecvente in care simtiti ca puterea dumneavoastra de concentrare este foarte scazuta, acesta este un symptom al nevoii de detoxifiere a corpului. Nu cedati tentatiei de a consuma ciocolata sau bauturi energizante, ci cereti sfatul medicului pentru a va putea ajuta sa va recapatati puterea de concentrare si memorare. Nu trebuie sa fiti surprinsi daca, pe reteta dumneavoastra, vor aparea suplimente naturale de detoxifiere a organismului.

Cum ajuta detoxifierea in acest caz: lipsa de atentie si concentrare poate fi un simptom al raspandirii excesive a ciupercii candida in organism, iar detoxifierea va scapa de aceasta problema restabilind echilibrul florei fungice si bacteriene interne.

Daca v-a placut acest articol si considerati ca informatiile v-au fost de folos, ne puteti urmari pe Facebook pentru mai multe sfaturi si informatii despre un stil de viata sanatos, abordat pas cu pas.

DISTRIBUIȚI