Imbunatatirea digestiei – Afla care este cel mai eficient aliment functional care imbunatateste digestia

Imbunatatirea digestiei
Super Ananas

Imbunatatirea digestiei este un proces relativ facil, cata vreme apelam la schimbarile potrivite in alimentatie si ne bazam pe alimente functionale.

Imbunatatirea digestiei realizata cu alimentele functionale EvitalFunctionalFood.

Este nevoie de o alimentatie echilibrata si de un program de hidratare pentru a scapa de problemele de digestie, iar pentru a mentine in timp efectele pozitive este necesar sa ne preocupam constant de alimentatia noastra.

Ce inseamna imbunatatirea digestiei?

In primul rand inseamna alimentarea organismului cu alimente nutritive, care nu genereaza reactii de balonare, crampe, gaze sau constipatie. Pentru a evita aceste efecte negative este necesar sa ne axam meniul zilnic pe consumul de legume, fructe si alimente integrale : carne slaba, nuci crude, lactate fermentate natural si cereale bogate in fibre.

Imbunatatirea tractului digestiv inseamna reducerea reactiilor de balonare si constipatie, care se traduc prin acumularea substantelor nesanatoase, nocive, in organismul nostru.

Odata cu imbunatatirea alimentatiei este necesar sa apelam si la alimente functionale pentru a ne ajuta corpul.

Alimentele functionale sunt acele extracte benefice pentru sanatate care provin din alimente bogate in nutrienti, care ne ajuta sa avem o stare de sanatate imbunatatita.

De aceea, primul pas pentru imbunatatirea digestiei este sa apelam la un aliment functional bogat in enzime, care sa ne ajuta sa digeram corect si eficient alimentele si sa eliminam toxinele acumulate.

Pentru a scapa de balonare este nevoie de enzime digestive care sa ne ajute sa digeram corect si rapid alimentele.

O digestie sanatoasa este echivalenta cu o reducere a inflamatiei la nivel digestiv si astfel suntem mai sanatosi. Pentru a imbunatati digestia este foarte util extractul concentrat din tulpina de ananas, adica un aliment functional foarte benefic ce se administreaza usor, Super Ananas.

Bromelaina continuta in cantitati optime in Super Ananas ne ajuta sa avem o digestie sanatoasa, ne reduce starea de balonare in urma meselor si ne asigura un tranzit digestiv corect. In plus, consumand constant Super Ananas, scapam de retentia de apa si astfel ajutam corpul in procesul de detoxifiere.

 

Imbunatatirea digestiei este un proces facil, daca stim cum sa ne ajutam corpul. In acest sens este important ca, pe langa alimentele integrale consumate, sa ne alimentam corpul cu alimente functionale, menite sa ne ajute digestia.

Super Ananas este excelent in reducerea inflamatiei digestive si astfel este un aliat de incredere in lupta impotriva balonarii. Cand scapam de balonare si de gaze ne imbunatatim in mod automat digestia, pentru ca organismul nostru isi regleaza tranzitul digestiv si astfel eliminam constant din organism substantele nocive, ne ajuta sa digeram si sa absorbim corect nutrientii si, in plus, ne scapa de senzatia neplacuta de “greutate in abdomen”, o stare care semnalizeaza o digestie defectuoasa.

In plus, eliminarea retentiei de apa si reducerea inflamatiei ne ajuta enorm in procesul de detoxifiere a organismului si astfel, imbunatatind digestia ajutam organismul sa lupte impotriva acumularii substantelor nocive.

Incearca acum Super Ananas, la un pret incredibil!

Oferta de 40% reducere este valabila doar luna decembrie 2016, in farmaciile Sensiblu.

 

DISTRIBUIȚI