Cea mai simpla metoda neinvaziva de a urma o cura de detoxifiere

Cura de detoxifiere
Cura de detoxifiere

Cura de detoxifiere poate fi in egala masura o schimbare majora in bine a stilului nostru de viata, dar si o mare bataie de cap.

Cura de detoxifiere – Nu putini au fost cei care au apelat la variante foarte complicate ale unei cure de detoxifiere, in speranta de a obtine rezultate bune, dar numai pentru a renunta rapid, in momentul in care rezultatele promise nu apareau.

In realitate, cura de detoxifiere trebuie sa fie usor de urmat, tocmai pentru a putea fi urmata, in variante mai relaxate, ca meniu alimentar regulat. Cura de detoxifiere are rolul de a da start procesului de reechilibrare si detoxifiere a organismului, dar procesul trebuie sa continue o perioada mai lunga pentru a avea rezultate sistemice, pe termen lung.

O cura de detoxifiere neinvaziva si usor de tinut porneste cu un program alimentar echilibrat. Atunci cand mancam alimente naturale, integrale, bazandu-ne pe legume si fructe cu precadere, avem mai multe sanse sa ne intarim organismul si sa facem o detoxifiere eficienta. Pe langa alimentatie, este necesar sa crestem eficienta procesului cu ajutorul alimentelor functionale si al unui program intensiv de hidratare. Super Body Reset este prima cura de detoxifiere bazata pe alimente functionale.

Meniul pentru o cura de detoxifiere trebuie sa aiba la baza fructe si legume.

Vata vreme cel putin 60% din volumul de mancare pe care il consumam peste zi provine din legume si fructe, ne asiguram ca avem resursele necesare pentru un corp puternic si purificat. Restul alimentelor pe care le mancam peste zi e bine sa fie din categoria nucilor si semintelor crude, a iaurturilor naturale, a superalimentelor care ne hranesc celulele si, in masura mai mica, sa consumam cantitati mici de proteine animale – iaurt, oua, carne slaba de pasare, peste oceanic de captura, dar si cantitati mici de cereale integrale care in mod natural nu contin gluten.

Programul de hidratare este esential pentru o detoxifiere corecta a organismului, pentru ca un nivel corect de hidratare asigura niveluri optime de eliminare a substantelor nocive.

Astfel, consumand cel putin 2 litri de apa pe zi avem asigurate conditiile optime pentru a elimina toxinele. O parte importanta a programului Super Body Reset este atentia indreptata spre mentinerea unui grad optim de hidratare, adaugand la consumul zilnic de apa o cantitate suplimentara de lichide care trebuiesc consumate pentru a administra alimentele functionale Evital.

Super Body Reset este o cura completa de detoxifiere pentru ca ea ofera nu doar un program alimentar variat de detoxifiere, ci si alimente functionale menite sa optimizeze procesele de detoxifiere in organism. Super Ananas ajuta la eliminarea blanda a retentiei de apa, scaderea balonarii si reducerea inflamatiei.

Apoi urmeaza administrarea de Detoxase, un aliment functional bazat pe extract de wasabi japonez si senna, care favorizeaza detoxifierea ficatului si mentinerea unui tranzit sanatos. Super Orange este un extract concentrat din 12 portocale si 3 tipuri de Echinacea, iar cura de detoxifiere se incheie cu Super Frullato, primul aliment functional creat pentru un aport crescut de antioxidanti si vitamine, fiind extras din 10 fructe diferite.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

Comments are closed.