Conferința „MEET Dr. Oz and take your life to the next level”

conferința Functional Food
Premiu dr oz

În luna mai Dr. Oz a venit la București, fiind invitat la conferința Take our life to the next level și a prezentat lucrarea: „The good life – what you really want”. A abordat diferite teme legate de sănătatea și frumusețea noastră și a oferit celor prezenți în sală recomandari referitoare la cum să avem grijă de noi și cum să interacționăm cu cei din jur, pentru a ne îmbunătăți viața. Dr Oz este renumit pentru show-ul TV „The Dr Oz Show din Statele Unite, a carui gazda a fost. La conferinta Dr. Oz din luna mai a fost prezent si noul brand al A&D Pharma, Evital Functional Food.

Alimentele functionale, amintite de Dr Oz in conferința

Subiectul alimentelor funcționale a fost de asemenea abordat de către celebrul Dr. Oz care a subliniat accentul pe care cercetarea medicală actuală îl plasează pe descrierea și înțelegerea florei microbiene a tubului digestiv, apreciind că cele mai mari descoperiri în urmatorul deceniu în domeniul sănătății se vor face la acest nivel, care va fi definit de alimentele funcționale. Alimentele funcționale au fost definite de fostul Institut de Medicină (actuala Divizie de Sănătate și Medicină din cadrul Academiilor Naționale de Științe, Inginerie și Medicină) din Statele Unite drept  „orice aliment sau ingredient ce poate aduce beneficii pentru sănătate, dincolo de nutrienții tradiționali pe care îi conține.”

Evital Functional Food, un proiect de succes

A&D Pharma a fost prezentă la conferința „MEET Dr. Oz and take your life to the next level”, prin EVITAL Functional Food, unul dintre cele mai noi și ambițioase proiecte din portofoliul companiei. Celebrul Dr. Oz a apreciat activitatea și produsele EVITAL Functional Food, lăudând inițiativa premiului „Welcome in the functional food category in Romania”, în cadrul Galei Excelenței în Medicină, Inovație și Domenii Conexe, ce a avut loc la finalul conferinței.
Daca doriti sa aflati mai multe despre EVITAL Functional Food si gama de alimente functionale pe care o ofera vizitati site-ul companiei.

Citeste si:  LANSARE EvitalFunctionalFood

DISTRIBUIȚI