Inghetata de cacao pudra FARA GLUTEN, bio, 89g

Descriere – Preparati o inghetata delicioasa in doi timpi si trei miscari.
– Puteti face inghetata chiar si daca nu aveti aparat de preparat inghetata folosind pudra Biovegan.
– Un gust apetisant de cacao si o consistenta cremoasa care vor fi pe placul tuturor.
Proprietati – Produs vegan.
– Fara lactoza.
– Fara gluten.
– Gust delicios de cacao.
Continut – Un plic contine 89 g de Pudra pentru inghetata de cacao, produs certificat ecologic.
– Ingrediente: zahar pudra*, sirop de glucoza*, inulina*, cacao*, 6,7% glazura de ciocolata amaruie* rasa (continut de cacao 55%) (masa de cacao*, zahar integral din trestie de zahar*, unt de cacao*, emulgator: lecitina de soia*), agent de ingrosare (pectina, faina din boabe de guar*, xantan, faina din samburi de roscove*). *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Consum – Preparare fara masina de inghetata: pentru a obtine o inghetata vegetariana, amestecati 150 ml bautura rece din soia si 100 ml crema de soia sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat, cu cel putin 3,5% continut de grasime).
– Folositi doar lichide foarte reci (cu temperatura intre 3 grade C si 6 grade C).
– Pastrati bautura din soia sau crema de soia si cutia de lapte aproximativ 30 minute la congelator inainte de utilizare.
– Masurati lichidul rece si turnati intr-un recipient de aproximativ 1,5 litri.
– Bateti lichidul cu blenderul de mana pe treapta mica timp de o jumatate de minut, astfel incat volumul acestuia sa creasca de patru ori (varianta din soia va avea un volum mai scazut).
– Daca lichidul nu ajunge la volumul acesta, inseamna ca nu a fost suficient de rece.
– Opriti blenderul, adaugati continutul plicului peste spuma si omogenizati scurt folosind din nou treapta mica a blenderului.
– Dupa un minut, utilizati treapta medie, iar dupa inca un minut continuati sa bateti compozitia pe treapta cea mai inalta a blenderului pana obtineti o spuma fina, cremoasa.
– Va puteti utiliza imaginatia si adauga dupa gust ingrediente in spuma si sa le amestecati usor cu o lingura.
– Puneti spuma de inghetata intr-un recipient, inchideti-l si pastrati-l la congelator la cel putin -18 grade C pentru 6-8 ore.
– Lasati inghetata sa se dezghete putin inainte de a o consuma.

SKU: RB1002294 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Inghetata de cacao pudra FARA GLUTEN, bio, 89g

Descriere – Preparati o inghetata delicioasa in doi timpi si trei miscari.
– Puteti face inghetata chiar si daca nu aveti aparat de preparat inghetata folosind pudra Biovegan.
– Un gust apetisant de cacao si o consistenta cremoasa care vor fi pe placul tuturor.
Proprietati – Produs vegan.
– Fara lactoza.
– Fara gluten.
– Gust delicios de cacao.
Continut – Un plic contine 89 g de Pudra pentru inghetata de cacao, produs certificat ecologic.
– Ingrediente: zahar pudra*, sirop de glucoza*, inulina*, cacao*, 6,7% glazura de ciocolata amaruie* rasa (continut de cacao 55%) (masa de cacao*, zahar integral din trestie de zahar*, unt de cacao*, emulgator: lecitina de soia*), agent de ingrosare (pectina, faina din boabe de guar*, xantan, faina din samburi de roscove*). *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Consum – Preparare fara masina de inghetata: pentru a obtine o inghetata vegetariana, amestecati 150 ml bautura rece din soia si 100 ml crema de soia sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat, cu cel putin 3,5% continut de grasime).
– Folositi doar lichide foarte reci (cu temperatura intre 3 grade C si 6 grade C).
– Pastrati bautura din soia sau crema de soia si cutia de lapte aproximativ 30 minute la congelator inainte de utilizare.
– Masurati lichidul rece si turnati intr-un recipient de aproximativ 1,5 litri.
– Bateti lichidul cu blenderul de mana pe treapta mica timp de o jumatate de minut, astfel incat volumul acestuia sa creasca de patru ori (varianta din soia va avea un volum mai scazut).
– Daca lichidul nu ajunge la volumul acesta, inseamna ca nu a fost suficient de rece.
– Opriti blenderul, adaugati continutul plicului peste spuma si omogenizati scurt folosind din nou treapta mica a blenderului.
– Dupa un minut, utilizati treapta medie, iar dupa inca un minut continuati sa bateti compozitia pe treapta cea mai inalta a blenderului pana obtineti o spuma fina, cremoasa.
– Va puteti utiliza imaginatia si adauga dupa gust ingrediente in spuma si sa le amestecati usor cu o lingura.
– Puneti spuma de inghetata intr-un recipient, inchideti-l si pastrati-l la congelator la cel putin -18 grade C pentru 6-8 ore.
– Lasati inghetata sa se dezghete putin inainte de a o consuma.

Cumpără Inghetata de cacao pudra FARA GLUTEN, bio, 89g online la preț bun:

Plata

Modalități de plata: Plata online cu cardul sau la destinație ramburs in funcție de produs.

Transport:

Livrare produse: Transport în toată Romania la domiciliu sau direct pe șantier.

Garanție:

Garanție de minim 12 luni la orice produs.

Factura si alte acte necesare puse la dispoziția dvs.

Retur

Drept de retur in conformitate cu art.9 alin.1 din Ordonanță nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul beneficiază de o perioada de retragere de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, respectiv de a returna produsele cumpărate, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fără a suporta alte costuri.

Declinare de responsabilitate

acest site nu poate garanta exactitatea completă a informațiilor afișate pe acest site și nici furnizarea în totalitate a informațiilor de către comercianți. Drept urmare, datorită naturii activităților acestui site ca fiind un promotor al unor firme terțe, în cazul unor discrepanțe între informațiile afișate pe site-ul sau anunțurile acestui site și cele afișate pe site-ul comerciantului, acesta din urmă va predomina. Prețurile afișate includ toate taxele, preț inclusiv TVA.

Similar cu Inghetata de cacao pudra FARA GLUTEN, bio, 89g

Informații suplimentare

brand