Purificarea organismului cu alimentele functionale Evital Functional Food

Purificarea Organismului
Purificarea Organismului

Lipsa unei activități fizice regulate și alimentația nesănătoasă duc boli grave de sănătate, printre care și obezitatea. Trăim într-o perioadă în care oamenii aleg să abordeze fiecare zi din viața lor fără restricții alimentare. De ce? Răspunsul e simplu: din comoditate! E mai ușor să ne cumpărăm o shaorma de la magazinul din colt, decât să ne preparăm acasă un prânz sănătos, e mai ușor să cumpărăm un suc aciudulat de la supermarket decât să ne facem noi înșine unul natural acasă și lista poate continua cu nenumărate exemple. Ne dorim o viața lungă, dar nu facem nimic pentru a ne prelungi durata de viață, ba mai mult, prin acțiunile noastre nu facem altceva decât să o scurtăm. Oamenii trebuie să înțeleagă faptul că o alimentație sănătoasă trebuie să facă parte din stilul zilnic de viață, nu trebuie să fie doar ocazională, iar un stil de viață sănătos presupune nu doar niște restricții alimentare, ci și atingerea potențialului maxim, atât din punct de vedere fizic cât și emotional. Totodata, „abuzurile” din alimentatia noastra trebuiesc contracarate, de aceea este nevoie sa nu uitam cat de necesara este purificarea organismului.

Este cert, un corp perfect poate fi greu de obținut, însă o stare de spirit bună, un corp sănătos și un număr de kilograme raportat la înălțimea noastră pot fi ușor dobândite atât timp cât ne dorim să schimbăm ceva în bine în viața noastră.

E timpul să spunem stop toxinelor din organismul nostru, e timpul să-i oferim doza zilnică de vitamine, minerale și antioxidanți, iar dacă acest lucru nu poate fi posibil decât cu ajutorul alimentelor pe care le consumăm, trebuie să știți că Evital vă stă la dispoziție cu o gamă variată de suplimente naturale menite să asigure buna funcționare a organismului dumneavoastră.

Vorbim despre ,,super ananas’’, ,,detoxase’’, ,,super orange’’ și ,,super frullato’’. Fiecare dintre cele 4 suplimente poate fi găsit în orice farmacie Sensiblu sub forma unor pliculețe a câte 3 g fiecare. Datorită acestor ambalaje practice le puteți lua cu dumneavoastră peste tot. Conținutul unui plic de dizolvă în 200 sau 500 de ml de apă, după caz, iar mai apoi îl puteți consuma în voie. Le puteți consuma separate sau împreună în cadrul programului ce vizeaza purificarea organismului ,,super body reset’’.

Nu uitați un stil de viață sănătos înseamnă: odihnă (somnul), odihna activă și managementul stresului, natura (factorii naturali), hidratarea, alimentația sănătoasă, educația, mișcarea și nu în ultimul rând Evital Functional Food.

 

Cisteste si: Cea mai simpla metoda neinvaziva de a urma o cura de detoxifiere

DISTRIBUIȚI