Complexul de multivitamine și senzația de mâini uscate, deshidratate

mâini uscate

Carui fapt se datorează senzația de mâini uscate.

Dacă și tu te confrunți deseori cu senzația de mâini uscate atunci ar trebui să crești consumul zilnic de apă pentru că problema ta poartă numele de deshidratare. Această senzația apare în mod special iarna, atunci când frigul afectează în mod evident pielea mâinilor, însă, mâinile uscate, deshidratate pot fi și un semn al unei carențe de vitamine sau minerale. Spre exemplu, o carență de vitamina C poate duce la pierderea colagenului în țesutul pielii și la apariția senzației de mâini uscate, deshidratate. Același lucru se întâmplă și în cazul unei carențe de vitamina B1 și B5. Așa că, înainte să pui totul în seama frigului, ar fi bine să mergi la un medic și să îți faci câteva analize să vezi dacă nu cumva suferi de vreo carență de vitamine și minerale.

Vitaminele și mineralele sunt esențiale pentru buna desfășurare a unor procese vitale din organismului nostru, ele având un rol important în funcționarea enzimelor. Este important de menționat faptul că vitaminele și mineralele nu sunt produse în mod normal de organismul nostru, prin urmare, trebuie să ni le procurăm din tot felul de surse alimentare naturale cum ar fi fructele și legumele proaspete sau suplimente alimentare. Multe din simptomele care anunță o carență de vitamine și minerale apar de obicei la nivelul pielii. După cum spuneam mai devreme, vitaminele sunt cele care ajută la producerea de colagen, proteină care dă elasticitatea pielii. Prin urmare, lipsa vitaminelor poate duce la apariția senzației de mâini deshidratate.

Este important să ne asigurăm cantitatea necesară de vitamine și minerale pentru a nu ne confrunta cu oboseala, senzația de slăbiciune (simptom al carenței de fier), dureri în pieptul capului (carență de magneziu), amorțeli și furnicături (carență de vitamina B), etc. Medicii susțin că nu trebuie să ne lipsească din alimentația zilnică fructele și legumele proaspete (aproximativ 10 porții/zi) și cerealele integrale. Realist vorbind, nimeni nu poate mânca 10 porții de fructe și legume proaspete diferite în fiecare zi, motiv pentru care ne vin în ajutor suplimentele alimentare.

Cum putem combate această senzație?

Dacă vrei să scapi de senzația de mâini deshidratate și să ai din nou pielea fină ca de bebeluș, recomandarea noastră este complexul de vitamine, minerale și antioxidanți Super Frullato, cu un gust delicios de 10 fructe. Gândește-te că în loc să stai în fiecare zi să îți faci un smothie din 10 tipuri de fructe (lucru aproape imposibil), poți să dizolvi în câteva secunde un plic dde Super Frullato in lapte și în acest fel să îți iei doza zilnică de fructe și minerale.

Principalul avantaj al acestui supliment alimentar este faptul că are în componența sa 11 vitamine, fosfor, magneziu, calciu și zinc care îți  îți vor da și energia necesară pentru o zi întreagă! Super Frullato este un super aliment care te ajută să lupți împotriva radicalilor liberi (care îți pot afecta și deshidrata pielea), îți stimulează imunitatea, reface echilibrul florei intestinale și reduce oboseala. Dacă ai o perioadă mai grea, în care te simți obosită și ai mâini uscate, deshidratate, atunci ar trebui să apelezi la Super Frullato. Tot ce trebuie să faci este să dizolvi un plic în 150-200 de ml de lapte și să îl bei in prima parte a zilei. Vei observa cum pielea  ta va recăpăta elasticitatea și strălucirea, iar tu te vei bucura de o energie de nedescris!

DISTRIBUIȚI