Imunitate crescuta – Sistemul imunitar pregatit cu Vitamina C si Echinacea

Sistemul imunitar puternic
Imunitate crescuta

Imunitate crescuta cu Vitamina C si Echinaceea. Vine toamna, bine-mi pare! De fapt, nu prea e aşa, pentru că, din păcate, sezonul rece vine şi cu stări de oboseală, multă muncă şi, adesea, se lasă cu răceli şi tot felul de stări neplăcute. Mai ales în oraşele mari, în care lucrăm mult, suntem afectaţi în mod negativ de presiunea permanentă la care suntem supuse şi oboseală acumulată în timpul săptămânii ne slăbeşte sistemul imunitar. Din fericire, avem şi soluţii la îndemână în aşa fel încât toamna să ne aducă o stare de bine, un corp frumos si sistemul imunitar intarit.

Dieta de toamna şi un plan de îmbogăţire a ei cu alimente funcţionale poate fi o soluţie foarte bună pentru a ne întări organismul şi astfel să ajungem nu doar să arătăm bine, ci să fim cu adevărat sănătoase şi cu un nivel ridicat de energie. Sunt câteva categorii de alimente care ne dau un boost de energie şi ne ajută să avem un sistem imunitar puternic. Legumele verzi, ardeii, citricele şi fructele de toamna sunt aliaţii noştri în lupta cu răcelile. Pentru un organism puternic trebuie să consumăm cu precădere legume de sezon şi să ne asigurăm că pe durata toamnei adăugăm în meniul nostru ardei roşu, ardei iute, usturoi sau ghimbir. Citricele încep şi ele să între în sezon şi e bine să mâncăm regulat grapefruit şi lămâie. Tot pentru imunitate ne putem ajută de fulgi de ovăz germinat, turmeric şi superalimentele tradiţionale: acai, goji, cătină şi afine, dar şi de anumite proteine de origine naturală: iaurtul sau kefirul din lapte organic, ouăle bio sau carnea de la păsări crescute la sol, în ferme ecologice.

Sistemul imunitar intarit cu Alimente Functionale

La începutul sezonului rece este nevoie şi de ajutorul oferit de alimentele funcţionale, în special SUPER ORANGE. Acesta conţine vitamina C (benefica pentru imunitate) extrasă din 12 portocale recoltate în timpul sezonului, aducând astfel în alimentaţia noastră doză necesară de Vitamina C care să ne întărească sistemul imunitar. Fiind extrasă direct din fructe, are un nivel ridicat de biodisponibilitate şi un gust delicios de portocale. Însă organismul nostru are nevoie şi de o bună imunitate nespecifică, iar cele trei tipuri de Echinacea conţinute în SUPER ORANGE fac exact asta: ne întăresc organismul în faţa riscului de îmbolnăvire, aducand beneficii in special pentru sitemul imunitar.

Imunitate sporita cu echinacea si cu vitamina C

Ultimul element de care trebuie să ţinem cont pentru a avea un organism sănătos, cu un sistem imunitar puternic este mişcarea: este nevoie de exerciţii aerobice în aer curat, pentru a întreţine sănătatea tractului respirator. În zilele aglomerate, şedinţe scurte de 10 minute de meditaţie şi relaxare ne ajută să luptăm împotriva efectelor negative ale stresului şi pentru a ne menţine sănătoşi este nevoie să ne preocupăm în mod activ de odihnă. Un somn odihnitor de cel puţin 7 ore ne ajută să ne refacem după o zi grea la muncă sau după un antrenament solicitant, iar corpul nostru va răspunde mai bine stresului de zi cu zi.

DISTRIBUIȚI